Leverera trygghet till bostaden

Ditt hem är din borg. Det är där du ska få kunna känna dig säker och kunna stänga om dig och låta omvärlden få vara kvar utanför. Då gäller det så klart att du verkligen får vara i fred. Samtidigt som din bostad för vara ostörd, oavsett om du är hemma eller inte. Vi tipsar dig om enkla saker du kan göra för att göra ditt hem till en säkrare och tryggare plats.

Säkerhet i storstaden

I storstäder som Stockholm kan det finnas särskilt god anledning att göra hemmet tryggare. Yttre faktorer som buller, störningar och inbrott är högre risk i tätbefolkade områden. Men det finns några saker du kan göra för att minska riskerna.

Säkerhetsdörrar

En säkerhetsdörr kan förbättra tryggheten avsevärt. Förutom att den stålkarmsförstärkta dörren är inbrottssäker, så är den även tätare än ”vanliga” dörrar mot rök och giftiga gaser. Den fungerar alltså lika bra som brandskydd som skydd mot obehöriga. Behöver du säkerhetsdörr i Stockholm kan du kontakta Team Guardab som sätter trygghet framför allt.

Fönsterlås

Om du bor på bottenplan i bostadshus, eller i en villa kan du förhindra oinbjudna genom att sätta in bättre fönster. Numera finns det även fönster som kan stå på glänt utan att vara en risk för att någon ska ta sig in. Specialtillverkade lås och spärrar, tillsammans med förstärkta fönsterkarmar. Bra fönsterlås kan även förhindra små barn att ta sig ut och trilla ner från fönster. Säkra upp ditt hem redan idag för en tryggare tillvaro.